Länkar

Borrföretagen

Borrföretagen samlar branschens borrande företag och förenar ca 80 % av brunnsborrningsbranschen. Verksamheten är baserad på lång tids upparbetade erfarenheter från två tidigare starka organisationer (Avanti och Geotec) som har gått samman med gemensamma värderingar och aktiviteter.

SGU

Sveriges geologiska undersökning, SGU, är central förvaltningsmyndighet för frågor om landets geologiska beskaffenhet och mineralhantering.

SITAC

SITAC är ett kunskapsföretag som står för dokumenterad kvalitet och trygghet. En partner till Sveriges företag inom byggbranschen både hemma och internationellt.

Ledningskollen

Ska du göra markarbeten? Ledningskollen underlättar kommunikation mellan ägare av ledningar, kablar och annan nedgrävd infrastruktur och de som vill veta var dessa finns.

BOSCH Värmepumpar

Väljer du en Bosch värmepump kan du vara trygg med att du väljer en erfaren tillverkare. Våra första värmeprodukter tillverkade vi redan på 1800-talet. Idag omfattar Bosch värmeverksamhet allt från kraftvärmeverk till värmepumpar och solvärmesystem för villor. Boschs värmedivision är idag en av Europas största tillverkare av värmeprodukter, med en omsättning närmare 30 miljarder kronor. Vårt internationella kompetenscenter för värmepumpar, där våra produkter utvecklas och tillverkas, ligger i småländska Tranås.