Jobba hos oss

2 st Borrare sökes

SveBorr i Karlskoga AB bildades år 2003, efter ca fem år i branschen började bolaget utvecklas från att enbart borra för vattenbrunnar och bergvärme till att även borra i grundläggnings-entreprenader och därav startades bolaget SveBorr Grundläggning AB. Idag har bolagen 17 medarbetare och omsätter ca 50 miljoner. Bolagen har under de senaste åren varit på tillväxt och är idag verksam inom följande tre verksamhetsområden:

  • Borrning av dricksvattenbrunnar
  • Borrning av energibrunnar för utvinning av geoenergi, såsom bergvärme och kyla
  • Borrning för grundläggning

Då efterfrågan på våra tjänster är fortsatt hög och i ständig tillväxt så söker vi för närvarande:

1 st Borrare – Geoenergi och Vattenbrunnar, Till SveBorr i Karlskoga AB, samt
1 st Borrare – Grundläggare, Till SveBorr Grundläggning AB

Arbetsuppgifter som Borrare – Geoenergi och Vattenbrunnar är att utföra energiborrning samt borrning av vattenbrunnar. Även montering av vattenanläggningar och svetsarbeten av olika slag kan förekomma. I arbetet ingår också till viss del reparation och underhåll av maskinerna. Arbetet utförs oftast på måndag till fredag och övernattningar förekommer ofta.

Arbetsuppgifter som Borrare – Grundläggare är att utföra borrning av stålrörspålar och stag i samband med större grundläggningsentreprenader. Även montering och provdragning av stag samt svetsning förekommer. I arbetet ingår också till viss del reparation och underhåll av maskinerna. Arbetet utförs oftast på måndag till torsdag och övernattningar förekommer ofta.

Till båda tjänsterna söker vi dig som har relevant erfarenhet inom yrket och som är en ansvarstagande problemlösare med stort tålamod.
Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp, och då arbetet innebär många kontaktytor ställs stora krav på att du är serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer till kund. Kvalité är för dig en självklarhet.
Då arbetet innefattar tunga lyft och oftast sker utomhus, så bör du klara av ett arbete som är fysiskt påfrestande.

För tjänsten som Borrare – Geoenergi och Vattenbrunnar så krävs lägst B/CE-körkort medan goda kunskaper inom svetsning är meriterande.
För tjänsten som Borrare – Grundläggare så krävs lägst B-körkort medan grävmaskin- och hjullastarkort samt goda kunskaper inom svetsning är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidare, Heltid
Lön: Timlön
Ansökan: Skickas till info@sveborr.se. Rekrytering sker löpande.
Arbetsgivare: SveBorr i Karlskoga AB eller SveBorr Grundläggning AB
Adress: Magasinsvägen 8, 691 42 Karlskoga
Kontaktperson: Tomas Söderqvist, 070-642 30 35 eller Conny Vinkvist, 070-717 85 84

Intresserad av att arbeta hos oss?

Är du intresserad av att arbeta på Sveborr, så är du välkommen att skicka in ditt CV till oss.

Kontakta oss på:

SveBorr AB
Tomas Söderqvist
tomas.soderqvist@sveborr.se

SveBorr Grundläggning AB
Conny Vinkvist:
conny.vinkvist@sveborr.se